KS 2000 kvalitetsstyringssystem

 

KS 2000 er FAI's kvalitetsstyringssystem, der med en kvalitetshåndbog som værktøj giver vejledning og retningslinier for virksomheder, der ønsker at kunne levere et dokumenteret og kontrolleret kvalitetsprodukt, som lever op til FAI's anbefalinger, standarder og normer.


Systemet om fatter såvel personvognslakering som storvognslakering, Rustbeskyttelse og Autoglas og kan udvides til også at omfatte miljøstyring.

 

KS 2000 sikrer et højt fagligt niveau og en høj kvalitet med hensyn til lakopbygning, farvetilpasning, glans, lagtykkelse, overfladestuktur og overfladerenhed samt ved rustbeskyttelse og rudeudskiftning/ reparation. KS 2000 sikrer samtidig en høj kvalitet i virksomhedens service i form af effektiv planlægning samt ledelse, garanti, pris, reklamationsgang og afvigelsesbehandling.

 

KS 2000 indeholder bl.a. FAI's standarder og normer, der angiver minimumskrav til en færdig lakering. Disse fastsætter udfaldskravene i en slutkontrol før aflevering til kunden og kan anvendes ved uoverensstemmelser mellem malerværksted og kunde.

 

Kvalitet betyder først og fremmest, at virksomheden til stadighed kan opfylde kundens krav og forventninger til det arbejde, der leveres. Bilfabrikkerne, bilimportørene, autoværkstederne, forsikringsselskaberne og de private kunder kræver alle kvalitet.

 

En virksomhed, der indfører og benytter KS 2000 kan levere et dokumenteret kvalitetsarbejde i alle forretningsgange.

 

FC Autolakering • Kertemindevej 50 • 8940 Randers SV •  Tlf 86 41 32 00 • Mail fcautolakering@elromail.dk

  FC Autolakering